PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Oud-Ajax doelman gaat Goes opvolgen bij PSV

De kans is volgens Hans Galjé groot dat hij binnenkort aan de slag gaat bij PSV en daar de functie hoofd opleidingen gaat bekleden. De oud-doelman, die daarmee Jelle Goes kan gaan opvolgen, zou al een gesprek met de Eindhovenaren hebben gehad en hij liet tegenover Sport/Voetbalmagazine weten dat er naast hem nog slechts één kandidaat over is.

“Ze vertelden mij dat ze tientallen kandidaturen binnenkregen voor de functie, maar dat ze er op basis van het profiel dat ze opstelden, maar twee overhielden. Ik ben daar één van”, aldus de Belg. “Wie de andere kandidaat is, is mij niet gezegd. Wie van de twee de grootste kans maakt, kan ik niet zo goed inschatten.”

“Ik sprak anderhalf uur met Marcel Brands (technisch directeur van PSV, red.) en hij zei: ‘Jij voldoet aan alle eisen.’ Het is zelfs goed dat ik mij aardig in het Frans kan redden, want er zitten bij de jeugd van PSV ook een aantal Franstalige spelers. We spraken al over de duur van het contract, de voorwaarden en alles erop en eraan. Vanaf 1 november willen ze met de nieuwe man beginnen en daarom willen ze zo snel mogelijk een beslissing nemen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.