PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV kan weer beschikken over Jetro Willems

PSV heeft laten weten dat Jetro Willems weer hersteld is van zijn blessure. De jonge linksback van de Eindhovenaren kan daardoor weer spelen in de volgende competitiewedstrijd tegen Willem II.

De 18-jarige verdediger kwam voor het laatst in actie voor PSV op 20 september. Toen speelde de club uit Eindhoven in de Europa League tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. Halverwege het duel moest Willems het veld verlaten vanwege een blessure aan zijn knie.

Hierdoor moest PSV gaan schuiven in de verdediging. Erik Pieters zal tot de winterstop nog moeten toekijken vanwege een blessure. De afgelopen weken stonden Wilfred Bouma en Marcel Ritzmaier op de linksbackpositie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.