PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil verder met Hutchinson, Toivonen en Van Ooijen

De ‘losse eindjes’ binnen PSV wil de club snel wegwerken. Het gaat daarmee over contracten die na afloop van dit seizoen of het volgende aflopen. De club gaat met Atiba Hutchinson sowieso om tafel over een nieuw contract, terwijl er ook nagedacht wordt over een nieuwe verbintenis voor Ola Toivonen.

Dat laat PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weten via Twitter. In het geval van Hutchinson is enige haast geboden. De als rechtsback en middenvelder gebruikte Canadees loopt anders gratis de deur uit komende zomer. Hutchinson maakte in het verleden wel eens kenbaar dat hij graag in de Premier League zou spelen.

Het contract van Toivonen loopt nu af in 2014 en loopt nu dus nog voor anderhalf seizoen. De Zweed is inmiddels vijf jaar actief voor de club en raakte onlangs zwaar geblesseerd bij de nationale ploeg. De jonge middenvelder Peter van Ooijen krijgt waarschijnlijk ook nog een nieuwe deal voorgeschoteld. Het is de bedoeling dat hij tot 2015 bij de club blijft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.