PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lens: ‘Ik speel dit seizoen om een transfer te maken’

Jeremain Lens maakt de laatste weken indruk met zijn spel. De aanvaller van PSV speelt ook met een missie, want na dit seizoen hoopt hij weg te zijn uit de Eredivisie.

“Eerlijk gezegd had ik nu al verder willen zijn in mijn carrière”, zegt Lens tegenover het Algemeen Dagblad. “Maar vanwege een mindere periode en blessures heb ik het verwachtingspatroon wat moeten bijstellen. Ik had voor ogen dat ik nu al toernooien had meegemaakt met Oranje en in een buitenlandse competitie aan de slag was. De Engelse en Duitse competitie hebben mijn voorkeur, die passen het best bij mijn type spel.”

Het doel van dit seizoen is daarom heel duidelijk, alsnog de stap maken naar Engeland of Duitsland. “Ik speel om komende zomer die transfer te maken. Daar wil ik alles aan doen dit jaar.”

Lens heeft het voordeel dat hij op alle posities in de aanval kan spelen, hoewel hij zich bij Oranje nu specifiek richt op de rol van linksbuiten. “Al is centraal in de spits spelen lekker, want daar is de weg naar het doel het kortst. Bij Oranje richt ik me logischerwijs het meest op de linksbuitenplaats, nu Robben er niet bij is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.