PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ibrahim Afellay uit kritiek op het Oranje publiek

Ibrahim Afellay uit in de media zijn kritiek op het Nederlands elftal publiek. Afellay, vleugelaanvaller bij Schalke 04, sluit opnieuw aan bij de selectie van het Nederlands Elftal. Volgens Bondscoach Louis van Gaal verdient Afellay een plek binnen de selectie.

Volgens Afellay doet de selectie van Oranje het nooit goed in de ogen van het Nederlandse publiek. ”Als we bij wijze van spreken met 5-0 winnen, valt iedereen over ons heen dat het eigenlijk 10-0 had moeten worden. En als het wel 10-0 wordt, is het spel weer waardeloos’’, aldus Afellay

Afellay kwam afgelopen zomer van FC Barcelona over naar Schalke 04. In de Duitse Bundesliga hoopt Afellay meer minuten te spelen als bij zijn werkgever in Spanje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.