Fred Rutten weigert aanbieding van Sporting Lissabon

Eerder deze week gingen er geruchten rond dat Fred Rutten is gepeild om de nieuwe hoofdtrainer van Sporting te worden. De oefenmeester heeft het echter uitstekend naar zijn zin en bedankt voor de belangstelling van de club uit Lissabon.

“Maar ik sta op wel meerdere lijstjes. Nee, verrassend vind ik het niet. Alleen ik ben een goede werknemer en focus mij helemaal op Vitesse”, zo liet de trainer weten. “Maar ik ga er niet op in. Dat is wat anders he. We zijn bij Vitesse met zijn allen goed bezig. Mijn kop staat er ook helemaal niet naar.”

Zakaria Labyad, Ricky van Wolfswinkel, Khalid Boulahrouz en Stijn Schaars staan allemaal onder contract bij Sporting en zij hopen met smacht op een Nederlandse trainer. Naast Rutten werd ook Bert van Marwijk genoemd als mogelijke opvolger van Sa Pinto.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer