Stef Nijland hoopt snel aan te sluiten bij het eerste van PSV

Stef Nijland is terug op het trainingsveld, hij is volledig hersteld van een hielblessure. De komende weken hoopt hij bij Jong PSV weer helemaal fit te worden, zodat hij een vervelende periode achter zich kan laten.

Het doel van Nijland is simpel, bij de selectie van trainer Dick Advocaat komen. “Uiteindelijk hoop ik weer bij het eerste elftal aan te sluiten, maar dat is niet helemaal aan mij”, zegt de aanvallend ingestelde speler tegenover het Algemeen Dagblad. Maandag trainde Nijland al met het eerste mee, dat was echter vooral omdat er veel internationals afwezig zijn.

Afgelopen seizoen speelde Nijland op huurbasis voor NEC, door blessures werd dat geen succes. Afgelopen zomer hoopte hij via stages een contract af te dwingen in Duitsland, de hielblessure zette echter een streep door een overgang. “Het was een teleurstellende periode”, is de korte terugblik.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer