Afellay: ‘Ik heb geen problemen met Stevens’

Ibrahim Afellay is weer in beeld bij bondscoach Louis van Gaal. De huurling van Schalke 04 zit bij de selectie van Oranje voor de aankomende kwalificatieduels. Geruchten over een stroeve relatie met zijn trainer doet hij af als onzin.

”Ik heb nooit problemen gehad met Stevens”, zegt een gedecideerde Afellay tegenover Ons Oranje. ”Hij wil me rustig brengen. Voor een speler is dat best moeilijk. Je staat altijd te popelen om te spelen.”

De 26-jarige middenvelder zit net als Rafael van der Vaart en Nigel de Jong weer bij de definitieve selectie van Oranje. Hij zit momenteel weer lekker in zijn vel: ”Ik ben fit en voel me lekker. Lichamelijk ben ik helemaal in orde. En bij Schalke 04 begint het te draaien.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer