PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Serie A lonkt voor Stanislav Manolev’

Stanislav Manolev gaat mogelijk in januari al weg bij PSV. De verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2014 in Eindhoven, maar heeft onder trainer Dick Advocaat weinig uitzicht op speeltijd.

Manolev kan in januari naar verluidt al naar de Serie A. Torino is een geïnteresseerde club, terwijl ook AS Roma op de lijst met geïnteresseerde clubs staat. Zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigt dat de Bulgaar binnenkort waarschijnlijk zal vertrekken. Over clubs spreekt de belangenbehartiger echter niet.

“Ja, hij wil graag naar Italië komen om te spelen. De interesse van Italiaanse clubs speelt al ongeveer zes maanden, maar er is nog niets concreets geweest. Ik denk dat PSV bereid is om Manolev in januari te verkopen”, aldus Raiola tegen Calciomercato.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.