PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Advocaat lovend over Waterman, Mertens en Lens’

Dick Advocaat heeft zich lovend uitgesproken over Dries Mertens. Ook Boy Waterman en Jeremain Lens kregen een pluim van de trainer van PSV, zo liet de oefenmeester zaterdag persoonlijk weten tegenover De Telegraaf.

“Waterman straalde rust uit. Volgens mij heeft hij geen bal verkeerd ingespeeld”, aldus Advocaat, die ook blij is met Lens. “Als Lens constant op het niveau zoals tegen Feyenoord en Napoli gaat spelen, is hij op een gegeven moment niet meer te houden voor PSV. Doordat hij tegen Napoli weinig balverlies leed, zag je het hele elftal een boost krijgen; de rest durfde aan te sluiten.”

“Ook Mertens zie je groeien”, vervolgde Advocaat. “Zowel defensief als aanvallend krijgt hij steeds meer power en hij gaat ook weer scoren. Maar als we zondag van NAC verliezen, is dit alles niets meer waard. Maar dat zal ik de groep ook nog wel vertellen, hoor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.