PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV al 21 thuiswedstrijden ongeslagen in Europa’

PSV wist donderdagavond in eigen huis eenvoudig te winnen van Napoli (3-0). De Eindhovenaren kunnen in Europees verband inmiddels terugkijken op een sterke reeks in thuiswedstrijden. De eredivisionist heeft al 21 wedstrijden niet verloren in het Philips Stadion.

De verwachting was dat PSV tegen Napoli veel weerstand zou krijgen, maar de Italianen konden weinig inbrengen. Uiteindelijk was de formatie van Dick Advocaat met 3-0 te sterk voor de huidige koploper in de Serie A. Jeremain Lens, Dries Mertens en Marcelo waren trefzeker.

Door de overwinning heeft PSV nog alle kansen om zich te plaatsen voor de volgende ronde van het toernooi. Dnjepr Dnjepropetrovsk staat met zes punten bovenaan en worden gevolgd door Napoli en PSV, die beide drie punten hebben. AIK staat met nul punten onderaan in groep F.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.