PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Memphis Depay moet nog veel afleren’

Memphis Depay is één van de grote talenten van PSV. De achttienjarige aanvaller heeft zowel binnen als buiten het veld veel bravoure, toch is trainer Dick Advocaat kritisch op de ontwikkeling van de jongeling.

“Memphis is eigenlijk teveel met zichzelf bezig”, zegt Advocaat tegenover De Telegraaf. “Laat ik vooropstellen dat ook Memphis een speler is met veel kwaliteiten, maar die moet je wel goed gebruiken. Anders kom je in de problemen. Memphis moet heel veel dingen afleren. We moeten kijken of hem dat lukt.”

De oefenmeester gaf ook nog aan dat de talenten in zijn selectie geduld moeten hebben. “Ze moeten zich realiseren dat de jongens die nu in de basis staan ook op hun kans hebben moeten wachten. De jonge spelers hebben bijna allemaal internationals voor zich lopen, dus zo gemakkelijk gaat dat niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.