PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV verwacht 20.000 fans tegen Napoli

PSV rekent voor de Europa League-wedstrijd tegen Napoli van komende donderdag op een behoorlijk gevuld Philips Stadion. Een woordvoerder van de club uit Eindhoven gaf maandag aan dat naar verwachting ongeveer 20.000 mensen de wedstrijd zullen bezoeken.

Tot nu toe werden er 18.000 kaarten verkocht voor de wedstrijd. De kans is groot dat Napoli niet met haar sterkste elftal zal aantreden in Eindhoven. Italiaanse media melden maandag dat sterspeler Edison Cavani wellicht rust krijgt.

Napoli deelt de koppositie in de Italiaanse Serie A met Juventus en zou de nationale competitie hoger aanslaan dan de Europa League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.