Jurgen Locadia tekent volgende week nieuw contract bij PSV

Jurgen Locadia tekent uiterlijk volgende week zijn nieuwe contract bij PSV. De nieuwe verbintenis houdt de aanvaller tot midden 2017 bij PSV.

Technisch directeur Marcel Brands heeft maandagavond aan het Eindhovens Dagblad laten weten dat dit het geval is. De jonge aanvaller heeft nu nog een contract dat hem tot 2014 in Eindhoven kan houden. Locadia en zijn zaakwaarnemer hebben nu dus officieel een akkoord met PSV.

Locadia maakte afgelopen zondag zijn debuut in de Eredivisie. De 18-jarige spits liet direct zien waar hij goed in is: scoren. Tegen VVV-Venlo wist hij zelfs drie keer het net te vinden. In totaal won PSV met 0-6 op bezoek in Venlo. De andere drie treffers kwamen op naam van Dries Mertens.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer