PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Tyton wel opgeroepen voor Polen

Przemyslaw Tyton staat momenteel op een zijspoor bij PSV. De Poolse sluitpost moet Boy Waterman momenteel voor zich dulden, maar geniet in eigen land nog volop vertrouwen.

De Poolse bondscoach Waldemar Fornalik heeft Tyton vrijdag opgenomen in de voorselectie voor de komende interlands. Polen oefent tegen Zuid-Afrika en treft vervolgens Engeland in een WK-kwalificatiewedstrijd. Ook de voorgaande duels in de kwalificatieserie werd hij ingezet.

Polen heeft na twee wedstrijden vier punten. Fornalik kan geen beroep doen op Wojciech Szczesny van Arsenal wegens een blessure. Szczesny begon het voorbije EK nog als eerste man, maar verloor zijn plek na een rode kaart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.