PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV weet toptalent uit Engelse handen te houden’

PSV hoopt binnenkort opnieuw een groot talent uit de eigen jeugdopleiding te kunnen contracteren. Het verdedigende talent Riechedly Bazoer wordt op 12 oktober zestien jaar en gaat dan voor drie jaar tekenen bij de club uit Eindhoven. Dit meldt het Eindhovens Dagblad woensdagavond.

Daarmee zou de club het talent uit handen houden van grote Engelse clubs, die de laatste tijd op het vinkentouw zaten om het talent over te hevelen. Eerder wist technisch manager Marcel Brands al Zakaria Bakkali (tevens zestien) een contract te laten ondertekenen. Ook hij stond in de belangstelling van grote Europese clubs.

De in Utrecht woonachtige Bazoer speelt al zeven jaar in de jeugdopleiding van PSV, waar hij begon in de D3. Dit jaar speelt hij voor de A1, waar Phillip Cocu de hoofdtrainer van is. Met die ploeg speelt de verdediger ook in de NextGen Series, de Champions League voor jeugdspelers, waarin woensdagavond Sporting Lissabon met 1-0 werd verslagen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.