PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Danko Lazovic wil dolgraag terug naar PSV’

Danko Lazovic zou niets liever willen dan terugkeren bij PSV. Tenminste, dat is wat zijn zaakwaarnemer vertelt in gesprek met Life Sports. De Servische aanvaller heeft bij Zenit Sint-Petersburg minder uitzicht op een basisplek sinds de komst van de Braziliaanse miljoenenaankoop Hulk.

Volgens de belangenbehartiger hebben Lazovic en PSV elkaar al gesproken over een terugkeer van de 46-voudig international in Eindhoven. “Lazovic wil dolgraag terug naar PSV, maar PSV wil hem alleen transfervrij halen en Zenit wil hem verkopen. Hij zal dus moeten wachten tot zijn contract afloopt”, aldus de zaakwaarnemer.

Lazovic kwam tussen 2007 en 2010 voor PSV uit. Hij wist toen 24 doelpunten te maken in 82 wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.