PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV vreest voor vertrek van Kevin Strootman’

Kevin Strootman heeft wellicht zijn langste tijd gehad bij PSV. Zaakwaarnemer Chiel Dekker laat aan het Russische persbureau Izvestia weten dat er twee clubs zijn die de middenvelder met veel interesse volgen.

”Ondanks talloze geruchten over clubs die interesse zouden hebben, hebben slechts twee clubs concrete belangstelling getoond: AC Milan en Zenit Sint-Petersburg”, maakt de belangenbehartiger van Strootman duidelijk,

Dekker denkt dat zijn cliënt klaar is voor een overstap naar een grote club: ”Strootman heeft het naar zijn zin in Eindhoven, maar we hebben besloten dat hij zich wil bewijzen in een betere competitie. Als PSV een akkoord weet te bereiken met een mogelijke geinteresseerde club, dan zal Kevin PSV in januari kunnen verlaten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.