PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Manolev loopt tegen opvallende rode kaart aan bij Jong PSV

Stanislav Manolev heeft het niet gemakkelijk bij PSV. De veelbesproken rechtsback is onder Dick Advocaat zijn basisplaats kwijtgeraakt. Bij een wedstrijd van Jong PSV tegen Jong FC Den Bosch kreeg de onfortuinlijke Bulgaar een rode kaart.

Volgens het Eindhovens Dagblad kreeg Manolev de rode prent voorgehouden vanwege natrappen. Advocaat wenst geen beroep te doen op de verdediger, en stuurde hem onlangs naar het reserveteam van de Eindhovenaren.

De 26-jarige rechtsachter uit Bulgarije heeft nog een verbintenis tot 2014, maar zijn toekomst lijkt niet in Eindhoven te liggen. Overigens was hij pas geleden tot tweemaal toe trefzeker voor de nationale ploeg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.