PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ibrahim Afellay teleurgesteld in Schalke 04

Ibrahim Afellay spelend voor Schalke 04 zat afgelopen wedstrijd op de bank in het duel tegen Bayern München. Affelay was erg teleurgesteld in trainer Huub Stevens. Affelay zei het volgende; ‘Ik ben niet naar Schalke 04 gekomen om op de bank te zitten’. Afellay werd dit seizoen door Schalke 04 gehuurd van FC Barcelona.

Afellay had zijn verblijf in Duitsland anders voorgesteld. ‘Een prachtige competitie, zonder meer’. ‘Dit is ook een hele grote club, waar ik goed ben opgevangen. Maar ik wil natuurlijk wel spelen.’ De huurling van FC Barcelona hoopt door hard te trainen zijn plek in de basis weer terug te veroveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.