PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV kan Zoet niet eerder terughalen

Het is voor PSV niet mogelijk om Jeroen Zoet eerder terug te halen. De doelman van Jong Oranje kan in het lopende seizoen niet terug naar Eindhoven worden gehaald. PSV verhuurt de keeper voor het tweede jaar op rij aan RKC Waalwijk.

Er waren de afgelopen dagen berichten dat PSV overwoog om Zoet terug te halen nu Tyton zijn plek onder de lat heeft verloren. Dat lijkt echte rniet mogelijk. “In de overeenkomst die wij met PSV gesloten hebben, is geen bepaling opgenomen dat Zoet tussentijds teruggehaald kan worden”, aldus Janus van Gelder, de technische man van RKC Waalwijk, in het Brabants Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.