Jetro Willems dreigt Feyenoord zondag niet te halen

PSV dreigt het zondag in de competitietopper tegen Feyenoord te moeten doen zonder Jetro Willems. De talentvolle linksback viel donderdag tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk geblesseerd uit.

Willems kreeg in de eerste helft al een tik en werd verzorgd aan zijn knie, maar speelde vervolgens verder. In de rust gaf de Oranje-international echter aan gewisseld te willen worden vanwege de pijn aan het gewricht. Het is nog onzeker of hij zondag tegen Feyenoord weer voldoende fit is om te beginnen.

“Jetro Willems heeft wat last van zijn knie. We zullen tot morgen moeten wachten of hij voor zondag inzetbaar is”, aldus Advocaat, die tegen Djnepr verrassend koos voor het inbrengen van Orlando Engelaar waarna Kevin Strootman linksback werd. De eerste optie was om Wijnaldum te brengen, maar omdat Wijnaldum nog aanvallender is, hebben we gekozen om Strootman naar achter te halen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer