PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Daryl Janmaat legt druk neer bij PSV

Daryl Janmaat heeft zin in de competitiewedstrijd tegen PSV. De rechtsback van Feyenoord verwacht een mooi duel en legt de druk bij de Eindhovenaren. Dit geeft hij vrijdagochtend aan in gesprek met NUsport.

“Ik verwacht een mooi duel. We staan dicht bij elkaar op de ranglijst, dus we zullen aan elkaar gewaagd zijn. PSV moet winnen, want ze hebben al twee eredivisieduels verloren. Er zit dus druk op bij hen, ik denk dat dat voor ons geen nadeel is. Al kan het natuurlijk ook zo zijn dat ze vanwege die druk juist goed gaan presteren, dat weet je nooit van tevoren. Als wij uit bij PSV een punt halen, boeken we een goed resultaat.”

Vooraf al tekenen voor een punt doet Janmaat echter niet. “Nee, dat niet, want ik denk dat er mogelijkheden voor ons liggen om te winnen. Wij willen de drie punten. Als we die halen, maken we pas écht stappen. Maar mocht tijdens de wedstrijd blijken dat er niet meer in zit dan een punt en we halen dat vervolgens binnen, dan mogen we ook tevreden zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.