PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mertens moet veld ruimen voor Memphis Depay’

PSV-trainer Dick Advocaat kiest donderdagavond wellicht voor Memphis Depay en niet voor Dries Mertens, als de Eindhovenaren het in de Europa League opnemen tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. De linksbuiten krijgt de kans, omdat de Belg tegen FC Utrecht zwaar teleurstelde.

Advocaat wilde geen tipje van de sluier oplichten en antwoordde ontwijkend op de kwestie-Mertens. “Hij maakt deel uit van de selectie”, zei de oefenmeester tegen De Telegraaf. Mogelijk dat ook Tim Matavz het veld moet ruimen. Jeremain Lens zou dan naar de spits verhuizen en Luciano Narsingh op rechtsbuiten gaan spelen.

De verwachting is dat Advocaat zijn middenveld met Mark van Bommel, Kevin Strootman en Ola Toivonen laat staan. Achterin speelt Wilfred Bouma sowieso niet. De verdediger zit niet bij de selectie vanwege lichte knieklachten. Timothy Derijck zal waarschijnlijk zijn plaats overnemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.