PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Brands: ‘Begrijp kritiek op ons aankoopbeleid niet’

PSV heeft dit seizoen al de nodige kritiek gekregen op het aankoopbeleid. Er worden vraagtekens gezet bij het aantrekken van Luciano Narsingh en het uitblijven van extra defensieve versterkingen naast Zanka. Technisch manager Marcel Brands begrijpt die kritiek niet.

“Dat was een bewuste keuze. We hadden al acht verdedigers, waarvan een groot aantal internationals, en slechts vier aanvallers plus de talentvolle Depay”, zegt Brands, als hij de keuzes wil verantwoorden, tegenover De Telegraaf.

De kritiek werd erger na de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht, in de ogen van Brands is dat echter niet terecht. “De nederlaag tegen FC Utrecht lag bovendien niet aan de verdediging. Het was een collectief falen. Het probleem lag eerder voorin, aangezien we zelfs met z’n elven tegen negen spelers niet scoorden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.