PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt Manolev en Locadia mee naar de Oekraine’

Stanislav Manolev mag weer eens hopen op een plaats in de wedstrijdselectie van PSV. De rechtsback reist woensdag met de ploeg mee naar Oekraïne, meldt het Eindhovens Dagblad.

Trainer Dick Advocaat neemt ook Jurgen Locadia. De aanvaller is topscorer van het beloftenelftal, maar komt er in de hoofdmacht nog niet aan te pas. Ook de met aanpassingsproblemen kampende Mathias ‘Zanka’ Jörgensen stapt op het vliegtuig.

In totaal reizen woensdag twintig PSV-spelers naar Oekraïne, waar Dnjepr Dnjepropetrovsk donderdagavond om 19.00 uur de tegenstander is. Twee van de twintig spelers moeten daar op de tribune plaatsnemen.

Volgens De Telegraaf is de kans overigens groot dat Advocaat donderdag geen basisplaats heeft voor de tegenvallende Dries Mertens. Memphis Depay lijkt in dat geval te profiteren. Het jonge talent is goed in vorm en was zondag in Utrecht ook al de vervanger van Mertens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.