PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Borussia Dortmund toont interesse in Jeremain Lens

Ajax’ tegenstander van dinsdagavond, Borussia Dortmund, heeft kenbaar gemaakt geïnteresseerd te zijn in Jeremain Lens. Dat meldde Ruhr Nachrichten dinsdag.

De aanvaller van PSV maakte indruk in de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Hongarije, waarin hij twee maal scoorde. Eerder speelde hij Luciano Narsingh al uit de basis bij PSV. Dortmund brengt mogelijk in januari een bod uit op de snelle vleugelaanvaller.

Borussia Dortmund nam deze zomer afscheid van Shinji Kagawa. De spelmaker vertrok naar Manchester United. Als vervanger werd Marco Reus van Borussia Mönchengladbach overgenomen. De club is continu op zoek naar jonge versterkingen en heeft daarom het oog laten vallen op de 21-jarige Lens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.