PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil langer door met verhuurde Abel Tamata

Abel Tamata zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis bij PSV. De 21-jarige verdediger, momenteel verhuurd aan Roda JC Kerkrade, staat vanaf dat moment tot medio 2015 op de loonlijst.

Tamata stond dit seizoen vijfmaal in de basisformatie van Roda en mocht iedere keer de volle negentig minuten volmaken. Roda haalde in deze periode ‘slechts’ vier punten, maar is niettemin te spreken over de ontwikkeling van de PSV-huurling. Dat meldt Voetbal International.

Ook de Eindhovense club ziet volop toekomst in Tamata, die achterin op meerdere posities uit de voeten kan. Bij PSV speelde het talent twaalf wedstrijden in twee seizoenen. Een kuitbeenbreuk stond een hoger aantal in de weg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.