PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Scheidsrechters zoeken Mark van Bommel

Willy van den Kerkhof zag tot zijn eigen afgrijzen dat PSV zondag geen vuist kon maken tegen FC Utrecht (1-0). Over het ‘uitsyndroom’ van de Eindhovenaren wil de oud-voetballer het niet hebben, wél over de kaartenregen van Mark van Bommel.

De PSV-aanvoerder krijg zijn vijfde gele kaart in evenzoveel wedstrijden. “Het zit in zijn spel”, oordeelt Van de Kerkhof in gesprek met Omroep Brabant. “Veel mensen praten er over, ik denk dat het voor scheidsrechters ook wel makkelijk wordt om Mark een gele kaart te geven.”

“Het is discutabel. Maar ik heb het gevoel dat scheidsrechters het een beetje gemunt hebben op Mark. Hij speelt zoals hij altijd speelt…” PSV zal het daardoor zonder Van Bommel moeten stellen in de topper tegen Feyenoord. Dat deert het positivisme van Van de Kerkhof niet. “Het wordt 3-0 voor PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.