PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vitesse wil Stan Valckx als nieuwe technisch directeur’

Vitesse wil na dit seizoen Nederlander Stan Valckx aanstellen als technisch directeur bij de Arnhemse club. De 48-jarige huidige technisch directeur van Wisla Krakow is de beoogde opvolger van Ted van Leeuwen, wiens contract na dit seizoen verloopt.

Het sportprogramma RTL Sport Inside meldt dat de club van Merab Jordania ook bijna rond is met het rijke oliebedrijf Gazprom als sponsor op het nu nog blanco shirt. Valckx zou perfect in het plaatje passen van de club en daardoor eerste keus zijn. De ex-profvoetballer werkte eerder in Nederland bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.