PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV voert wijziging door in organisatie’

PSV gaat de interne organisatie op de schop zetten. De Eindhovense club heeft manager commerciële zaken Miriam van Moll uit haar functie gezet, waarbij een andere baan bespreekbaar is.

Directeur Tiny Sanders wil het Philips Stadion en het bedrijfsleven beter benutten. Om die reden wil hij op korte termijn een nieuwe sterke commerciële kracht aantrekken, schrijft Voetbal International. De opvolger van Van Moll zal ook de exploitatie van het stadion onder zijn of haar hoede krijgen.

De nieuwe structuur gaat ook ten koste van stadionmanager Frank Wijnveld, die net als Van Moll al een jaar of tien werkzaam is binnen PSV. Ook communicatiemanager Pedro Salazar en manager marketing Peter Kentie raakten hun baan kwijt.

Bijna het gehele managementteam van PSV is sinds de komst van Sanders in maart 2010 verdwenen. Alleen Ron Verkerk, verantwoordelijkheid voor de wedstrijdorganisatie en de veiligheid, is nog in dienst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.