‘Wiljan Vloet staat voor terugkeer naar PSV’

Wiljan Vloet kan terugkeren in de organisatie van PSV. De huidig technisch directeur van Sparta Rotterdam is in beeld om hoofd opleidingen te worden in Eindhoven, meldt Voetbal International.

Vloet was in het verleden ook al hoofd opleidingen bij PSV, maar vertrok destijds om hoofdtrainer van NEC te worden. Hoewel Vloet regelmatig kritiek kreeg in Eindhoven omdat hij zich overal mee zou bemoeien, is hij nu toch gepolst voor een terugkeer.

PSV zou van Vloet te horen gekregen hebben dat hij op zijn vroegst na komend seizoen wil aantreden, omdat hij Sparta niet tussentijds wil verlaten. Ook Richard Grootscholten, die in het verleden hoofd opleidingen was bij Sparta, heeft gesproken met PSV. Hij is per direct beschikbaar.

De Eindhovenaren zijn op zoek naar een nieuwe hoofd opleidingen omdat Jelle Goes op het punt staat om te vertrekken. De alom geroemde opleider kan een meerjarig contract tekenen bij het steenrijke Anzhi Makhachkala.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer