PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Transfer naar Rusland lonkt voor Stanislav Manolev’

PSV-verdediger Stanislav Manolev kon de afgelopen jaren onder coach Fred Rutten altijd rekenen op een basisplaats. Sinds Dick Advocaat echter de scepter zwaait in Eindhoven lijkt er voor de 26-jarige Bulgaar geen plek meer.

Na in het voorbije seizoen 23 competitiewedstrijden gespeeld te hebben voor PSV, was er in dit seizoen nog geen minuut speeltijd in de Eredivisie voor Manolev. De enige minuten die hij mocht maken waren in de met 9-0 gewonnen wedstrijd tegen Zeta Golubovci uit Montenegro in de voorronde van de Europa League.

Omdat de situatie van de Bulgaar naar alle waarschijnlijkheid niet zal veranderen, zou PSV open staan voor een verkoop in de winterperiode. Volgens het Bulgaarse Topsport zou een overgang richting Rusland in de maak zijn.

Zowel Dinamo Moskou als Lokomotiv Moskou hebben Manolev in de afgelopen twee interlands van het Bulgaarse nationale team in actie gezien. In beide interlands wist de ex-speler van Litex Lovech te scoren. Bovendien zou zijn teamgenoot bij de Bulgaarse ploeg, en ex-clubgenoot bij PSV, Balázs Dzsudzsák Manolev proberen over te halen naar Dinamo te komen. Dzsudzsák zelf speelt sinds januari 2011 voor de club uit Moskou.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.