PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ibrahim Afellay aangepakt door ‘Dortmund-fan’

Ibrahim Afellay is bijna het slachtoffer geworden van een amateurkeeper die ook nog eens hartstochtelijk Borussia Dortmund-supporter is. Afellay, die momenteel voor Schalke 04 speelt, kreeg bij het tweede doelpunt dat hij maakte een flinke schop van doelman Jannik von der Heiden van de thuisclub.

Von der Heiden werd na zijn actie meteen gewisseld door zijn trainer. Huub Stevens, de trainer van Schalke, sprak schande van bizarre uithaal. “Belachelijk. Maar ik moet mijn collega een groot compliment maken dat hij zijn keeper er meteen uithaalde.”

Ook keeper Von der Heiden zelf gaf vandaag zijn mening over het voorval: “Als je de beelden ziet, zie je dat Afellay even treuzelt als hij mij is gepasseerd. Toen dacht ik: er is nog iets te halen. Dus ik zet alsnog een sliding in. Toen was ik dus te laat en gleed ik natuurlijk door. Let wel: dit was voor mij echt geen schop waar ik van genoot, maar ik ben gewoon de bal achterna gegleden,” aldus de doelman in Bild.

De doelman staat tevens bekend als een supporter van Borussia Dortmund, de grote rivaal van Schalke. “Dat kan mee gespeeld hebben, ja…” aldus Von der Heiden.

Het liep overigens goed af. Afellay raakte niet geblesseerd en scoorde drie maal voor de ploeg uit Gelsenkirchen die uiteindelijk met 0-6 wist te winnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.