Van Hanegem: ‘Strootman is de beste International’

Willem van Hanegem heeft genoten van het vernieuwde Oranje tegen Turkije. Met een handvol nieuwelingen in de ploeg werden de Turken in de Amsterdam ArenA met 2-0 verslagen. De manier waarop dat gebeurde, deed de voormalig middenvelder goed.

“Bij mij overheerst optimisme ten aanzien van het Nederlands elftal. Ik heb echt genoten van wat ik te zien kreeg tegen Turkije. Er ging heus het een en ander mis, maar er ging te veel goed om nu weer aan de basis te gaan sleutelen”, zegt hij in AD Sportwereld. “De enige, maar dat kon je tevoren weten, over wie je kunt twijfelen is Janmaat. Die jongen komt er heus wel maar is nu nog niet rijp voor Oranje, hij heeft nog even wat wedstrijden bij Feyenoord nodig. Voor het overige viel het me over het algemeen mee.”

Van Hanegem is vooral lovend over het spel van PSV’er Kevin Strootman, die naast Wesley Sneijder speelde. “Ik wil nog wel even benadrukken, dat ik Strootman misschien wel de beste international vond. Die speelde sterk en met een enorme gretigheid.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer