Hattrick Afellay in oefenduel met Schalke 04

Ibrahim Afellay heeft een goede indruk achtergelaten bij Schalke 04. De middenvelder was vrijdagavond liefst drie maal trefzeker in een oefenduel van de Duitsers tegen de amateurs van TuS Erndthebrück. De ploeg uit Gelsenkirchen won uiteindelijk met 6-0.

De Nederlander had de gelegenheid om deel te nemen aan het oefenduel, omdat hij niet werd opgeroepen voor het Nederlands elftal. Volgens bondscoach Louis van Gaal moest Afellay zich eerst settelen in zijn nieuwe omgeving. Met zijn flinke aandeel in de oefenzege lijkt dat tot op heden aardig te lukken.

Zijn ploeggenoot Klaas-Jan Huntelaar was wegens de interlands van het Nederlands elftal wel afwezig. De aanvaller moest tegen Turkije genoegen nemen met een plaats op de bank.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer