PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dries Mertens: ‘Ik weet niets van interesse CSKA Moskou’

België speelt vrijdagavond tegen Wales, Dries Mertens kan zich echter niet rustig voorbereiden op die eerste kwalificatiewedstrijd voor het WK 2014. De speler van PSV wordt in de Russische pers namelijk nadrukkelijk aan CSKA Moskou gelinkt.

De club uit de Russische hoofdstad heeft naar verluidt een bod uitgebracht van veertien miljoen euro. Mertens kan of wil dat zelf niet bevestigen. “Ik weet niets af van interesse uit Rusland”, zegt de aanvaller in gesprek met Het Nieuwsblad. “Ik weet alleen dat ik goed zit bij PSV en hier het jaar wil uitdoen. Volgende zomer zien we dan wel.”

Mertens is niet blij met de verhalen rondom een mogelijke transfer naar Rusland, waar de markt nog open is. De Belg wil zich vooral voorbereiden op de wedstrijd met de nationale ploeg. “Voor een wedstrijd praat ik sowieso niet graag. Een carrière duurt maar tien jaar. Dan probeer je er het maximale uit te halen en je altijd honderd procent te geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.