PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vukovic: ‘Ik moet hoe dan ook weg bij PSV’

Jagos Vukovic zag deze week een transfer naar het Franse Troyes AC op het laatste moment afketsen. Toch is de centrumverdediger niet van plan om bij PSV te blijven. De Serviër is in Eindhoven op het tweede plan geraakt en wil zo snel mogelijk een nieuwe club vinden.

In gesprek met Voetbal International gaat de mandekker in op zijn uitzichtloze situatie bij PSV. “Ik moet hoe dan ook weg, dit heeft geen zin meer”, geeft Vukovic, vorig seizoen nog uitgeleend aan Roda JC, in duidelijk taal te kennen.

Vukovic zit bij PSV niet eens in de eerste selectie van trainer Dick Advocaat. Momenteel traint hij mee bij Jong PSV. “Ik hoop dat er snel een oplossing komt”, vervolgt de centrale verdediger. “En zo niet, dan zal ik keihard knokken voor mijn plaats in de selectie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.