PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV steekt miljoenen in verbouwing van stadion

PSV investeerde in de afgelopen jaren flink in de spelersselectie en nu is het stadion aan de beurt. De Eindhovenaren gaan de komende jaren vijf miljoen euro uitgeven aan het vernieuwen en verbouwen van het Philips Stadion. Het onderkomen van de club wordt grondig aangepakt om een gastvrijere uitstraling te realiseren, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De ingangen en sponsorzalen zullen volledig worden verbouwd en ook zal er in het stadion sprake zijn van technologische vernieuwingen. Alle geruchten en verhalen over een nieuw stadion voor de club kunnen daarmee definitief de prullenbak in: PSV blijft in het Philips Stadion, maar gaat de thuishaven dus wel aanpakken.

“We zijn de afgelopen tien, twaalf jaar stil blijven staan”, vindt PSV-directeur Tiny Sanders. Hij wil de band met de supporters en sponsors via de verbouwing verstevigen. “Bij een aantal ingangen zie je niet eens of je binnenkomt bij een metaalfabriek, de Nederlandse spoorwegen of een voetbalclub. Het zijn dingen waar ik eigenlijk eerder mee had willen beginnen, maar waar we na de complexe herfinanciering de ruimte voor hebben gekregen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.