PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil langer door met twee eigen talenten

Peter van Ooijen en Jürgen Locadia kunnen bij PSV rekenen op contractverlenging. De clubleiding is tevreden over de ontwikkeling van het duo, en wil er zodoende voor zorgen dat ze voor langere tijd in Eindhoven te bewonderen zijn.

”Ze doen het allebei hartstikke goed en daarom hebben ze van ons een voorstel gekregen om hun contracten te verlengen”, laat technisch directeur Marcel Brands weten aan Voetbal International. ”Zodra de handtekening is gezet, schuiven ze officieel door naar de kleedkamer van de A-selectie.”

De verbintenis van Peter van Ooijen bij PSV loopt nog door tot medio 2013. Locadia is nog tot 2014 aan de club verbonden. Het is de bedoeling dat ze allebei voor twee seizoenen bijtekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.