Huntelaar: ‘Met Afellay heeft Schalke kwaliteit binnengehaald’

Klaas-Jan Huntelaar ziet de komst van Ibrahim Afellay bij Schalke 04 als een grote toevoeging. De aanvaller was tijdens het duel met FC Augsburg (3-1) zelf trefzeker, terwijl Afellay slechts tien minuten meespeelde.

‘Iedereen is blij dat Afellay bij de groep zit’, vertelt Huntelaar, die zijn 249ste doelpunt uit zijn loopbaan maakte, op de clubwebsite. ‘We hebben nu veel goede en jonge spelers, maar hij brengt veel kwaliteit met zich mee. Dat is mooi.’

Over het optreden tegen Augsburg was Huntelaar kritisch. ‘In het begin waren we slordig. Te veel foute passes en we maakten niet goed gebruik van onze flanken. Als je uiteindelijk met 3-1 wint kun je tevreden op de wedstrijd terugkijken.’

‘Het is altijd lekker om te scoren, maar dat we goed spelen is belangrijker. Dan pas komen de kansen. In de tweede helft speelden we wel goed, maar was het nog lang niet perfect.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.