PSV en Twente geplaatst in de Europa League

PSV en FC Twente behoren vrijdag tot de twaalf geplaatste ploegen bij de loting voor de groepsfase van de Europa League. De Nederlandse clubs ontlopen daardoor enkele opponenten van naam.

Naast PSV en Twente zijn ook Atlético Madrid, Internazionale, Liverpool, Olympique Lyon, Olympique Marseille, Sporting Lissabon, Tottenham Hotspur, Bayer Leverkusen, Girondins Bordeaux en VfB Stuttgart op basis van clubcoefficiënt in pot 1 geplaatst.

Het Fenerbahçe van Dirk Kuijt zit in pot 2. Ook Club Brugge, met Ryan Donk in de gelederen, zit in de tweede pot. Newcastle United (Tim Krul en Vurnon Anita), het Racing Genk van trainer Mario Been en Borussia Mönchengladbach van Luuk de Jong en Roel Brouwers zitten in pot 3.

De loting voor de groepsfase van de Europa League vindt vrijdag plaats.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer