PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tim Matavz mag toch vertrekken bij PSV’

Tim Matavz mag toch nog vertrekken bij PSV, als zich een club voor hem meldt met een interessant bod. Eerder deze maand sloeg men in Eindhoven een waardevol bod van Benfica af, tot woede van Matavz’ zaakwaarnemer Henk van Ginkel. Hij begreep niet dat de club niet mee wenste te werken aan een transfer, wanneer Matavz toch geen eerste keus was. Inmiddels lijkt PSV van mening te zijn veranderd.

Het Algemeen Dagblad schrijft donderdagmorgen dat PSV openstaat voor een aftocht van de 23-jarige Matavz, die een jaar geleden in de laatste dagen van de transfermarkt werd weggehaald bij FC Groningen. De Sloveen ligt nog vier jaar vast in Eindhoven, maar kan er niet op rekenen dat hij altijd zal spelen. Mocht er een club komen die hem wil overnemen, dan stemt PSV daar waarschijnlijk mee in.

Een vervanger haalt men in dat geval niet, laat Marcel Brands weten aan de ochtendkrant. “In dat geval wordt Jurgen Locadia onze tweede spits”, legt de technisch manager uit. In de voorhoede heeft trainer Dick Advocaat naast Matavz ook de beschikking over Memphis Depay, Jeremain Lens, Dries Mertens, Luciano Narsingh en Ola Toivonen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.