PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Barca biedt Afellay aan bij Schalke 04′

De transferdeadline komt steeds dichter bij en Ibrahim Afellay heeft nog altijd geen andere werkgever gevonden. De Nederlander is overbodig bij FC Barcelona en zou zelfs al aangeboden zijn bij Schalke 04.

Volgens Goal heeft de Duitse club de mogelijkheid gekregen om Afellay vast te leggen. Het gaat daarbij wel om een tijdelijke overgang. Schalke kan de international voor één seizoen huren van de Catalanen.

Op dit moment zouden de clubs in gesprek zijn om de overgang af te ronden. Het is onduidelijk hoe Afellay tegenover de Duitse competitie staat. De zaakwaarnemer van de ex-PSV’er liet al optekenen dat de aanvaller niet wil vertrekken bij Barcelona.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.