PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV vechten om Noorse aanvaller’

Volgens Noorse media vertrekt aanvaller/middenvelder Magnus Wolff Eikrem nog deze transferperiode naar Ajax of PSV. Waar de geruchten ineens vandaan komen is onduidelijk. Ajax gaf eerder al aan zich deze transferperiode nog te gaan versterken met een extra aanvaller.

Wolff Eikrem komt momenteel uit voor Mölde in de hoogste Noorse divisie. Eerder kwam het talent uit voor Manchester United. Zijn avontuur in Engeland werd echter geen succes, waardoor de speler terugkeerde naar zijn thuisland.

Volgens Molde wordt er momenteel niet met een club onderhandeld. ‘We onderhandelen momenteel met niemand’, laat Tarje Nordstrand Jacobsen weten.

De zaakwaarnemer wil niet in gaan op namen van clubs

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.