PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV hoopt zich snel te versterken met een Peruaanse middenvelder’

Hernán Hinostroza heeft de afgelopen tijd goede indruk achter gelaten op PSV. De club uit Eindhoven heeft de achttienjarige Peruaan een aantal wedstrijden aan het werk gezien en blijkt geïnteresseerd te zijn in de diensten van de middenvelder van Zulte Waregem. Dat meldt Het Laatste Nieuws woensdag vanuit Belgïe.

Hinostroza kwam vorig seizoen van Alianza Lima naar België. In zes maanden kwam hij tot vier wedstrijden. Dit seizoen mocht hij van trainer Francky Dury in de basis starten en dat deed hij tot dusverre voortreffelijk. PSV volgt aandachtig de verrichtingen van de jongeling.

In het verleden had PSV al enkele Peruanen in dienst. Jefferson Farfan, nu Schalke 04, was jarenlang een sterkhouder in Eindhoven. Ook Reimond Manco was actief bij PSV. Hij voetbalt nu bij het Mexicaanse CF Atlante.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.