PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV brengt Pieters nu voorzichtig’

PSV-verdediger Erik Pieters is momenteel herstellende van een gebroken middenvoetsbeentje in zijn rechtervoet. Hij is langzaam op weg om zijn rentree te maken in het shirt van de Eindhovenaren. De medische staf van PSV liet dinsdagmiddag weten dat ze de Oranje-international langzaam willen brengen.

“Het bot is genezen en het is nu tijd voor de volgende stap in de revalidatie”, begon de medische staf van PSV. “Pas de komende weken zal blijken hoe lang het duurt voor hij de veldtraining weer kan hervatten. De prognoses die in veel media te lezen zijn, verwijzen wij naar het rijk der fabelen.”

PSV is extra voorzichtig met hem, aangezien hij deze blessure al een keer heeft opgelopen. De plek van Pieters is momenteel overgenomen door Jetro Willems, die ook zijn plaats verving op het Europees kampioenschap afgelopen zomer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.