‘Erik Pieters nog maanden uitgeschakeld’

Erik Pieters moet nog zes tot acht weken wachten voordat hij weer voorzichtig mag beginnen met trainen. Dat heeft de verdediger van PSV maandag laten weten aan het Eindhovens Dagblad.

Pieters staat sinds april buitenspel. De verdediger brak in het duel met RKC Waalwijk zijn middenvoetsbeentje. Een maand later werd Pieters geopereerd, nu is duidelijk dat de breuk volledig geheeld is. Toch moet de PSV’er nog bijna twee maanden wachten voordat hij voorzichtig mag gaan trainen.

Het is nog niet duidelijk of Pieters nog voor de winterstop in actie kan komen voor de ploeg van trainer Dick Advocaat. De defensieve kracht heeft eerder al laten weten rustig aan te beginnen en geen risico’s te willen nemen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer