PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Celtic meldt zich voor Timothy Derijck’

Het blijft onduidelijk waar de toekomst van Timothy Derijck ligt. De verdediger mag vertrekken bij zijn huidige club PSV.

Derijck staat pas een seizoen onder contract in Eindhoven. De club haalde Derijck na een goed seizoen bij ADO Den Haag. Nu lijkt Celtic een van de belangrijkste kandidaten om de verdediger over te nemen van PSV. Ook Anderlecht toonde in het verleden interesse in de diensten van de verdediger.

Vorig seizoen speelde Derijck verschillende duels in de basis bij PSV. Tot een vaste plek bij de eerste elf kwam het echter nooit. Dick Advocaat liet de verdediger afgelopen weekend zelfs buiten de selectie. Het centrale duo van de club bestond de afgelopen twee duels uit Wilfred Bouma en Marcelo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.