PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vlaar: ‘Ik kon naar Ajax, PSV en Tottenham’

Ron Vlaar kon jaren geleden naar de top van Nederland, terwijl ook Tottenham Hotspur een oogje op de verdediger had. Vlaar koos voor de weg der geleidelijkheid en heeft daar nu absoluut geen spijt van.

“Toen ik twintig jaar was kon ik naar Ajax, PSV en Tottenham”, aldus Vlaar na zijn debuut voor Aston Villa. “Ik ben toen twee keer bij Tottenham geweest. Ik heb het, in overleg met mijn ouders, niet gedaan en nu ik dit meemaak bij Aston Villa weet ik dat ik de goede keuze heb gemaakt.”

“Nu kom ik binnen als een grote jongen”, zegt de international in De Telegraaf. “Ik heb ervaring in de top, ik heb op een EK gespeeld en sta sterk in het leven. Aston Villa heeft een flinke transfersom voor mij moeten betalen en dan kom ik toch anders binnen.”

“Ik zie het meteen aan het shirtnummer dat ik krijg. Ik heb nummer vier en de manager maakt ook meteen duidelijk hoe hij mijn rol ziet. Veel jonge spelers gaan te vroeg naar Engeland. Dan kom je snel op de bank”, aldus Vlaar, die tegen West Ham United (1-0 verlies) direct een volledige wedstrijd speelde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.